? Cégünkről
A Gerőcs Kerámia Kft. története 1993-ig nyúlik vissza, ugyanis ekkor alakult meg jogelődje egyéni vállalkozásként Jászberényben. A Jászság fővárosában illetve térségében elsőként kezdtük meg csempék, padlólapok és egyéb különféle fürdőszobai kiegészítők forgalmazását.


A dinamikus fejlődésnek köszönhetően, mely a cég üzlet-, valamint viszonteladói hálózatának bővülésével egyaránt együtt járt, 2001 decemberétől már kft. formájában folytattuk tovább tevékenységünket. A Társaság kiskereskedelmi hálózatát jelenleg alkotó 4 üzletében: Jászberényben, Budapesten, Szolnokon valamint Cserkeszőlőn - cégünk töretlen sikerét biztosító üzleti filozófiájának megfelelően, messzemenőkig igyekszünk szem előtt tartani, hogy a kedves vásárlók elvárásainak és igényeinek maradéktalanul eleget tegyünk. Üzleteinkben számos prominens spanyol, olasz és természetesen hazai burkolat, valamint sok más egyéb fürdőszobai berendezést gyártó cég képviselteti magát. A termékek választéka – a hazai és külföldi gyártók széles köréből történő tudatos választás eredményeként – az alapkategóriától a prémium kategóriáig terjedően áll rendelkezésre. 

Mindezt reális fogyasztói árakon kínálva, mert hisszük és valljuk, hogy a Gerőcs Kerámia Kft. -nél valóban létezik és megvalósítható a fürdőszobák világában is az: